Webbinarium om Välfärdsguiden

Varmt välkommen till två länsgemensamma webbinarium om hur det digitala verktyget fungerar och hur du hittar insatser.

Under båda tillfällena får du träffa Välfärdsguidens redaktion och personer som använder Välfärdsguiden i sitt arbete. Kom och lyssna hur du kan ha nytta av guiden. Hur kan Välfärdsguiden bli ett komplement i ditt arbete?

Datum:
24 april, klockan 9:00-10:00 (via Zoom)
Anmälan 24 april (anmälan via Samordningsförbundet HBS)

31 maj, klockan 9:00-10:00 (via Teams)
Anmälan 31 maj (anmälan via Samordningsförbundet Suvs)

Om Välfärdsguiden
Välfärdsguidens syfte är att vara ett stöd på vägen mot självständighet, egen försörjning och balans i livet. Det är en smart, tillgänglig och lättanvänd digital tjänst för allas möjlighet att må bra och finna sitt goda sammanhang. Här finns information om att hitta rätt i välfärdssystemet och förslag på insatser som kan ge förutsättningar för en positiv förändring i livet.