Sista dagarna med MIA

Det har varit många avslut i MIA under hösten. Många avsked. Många varma applåder. Många kramar. Inte konstigt med tanke på att Europeiska socialfondens projekt nu stänger igen på riktigt med en riktigt vass slutrapport till ESF.

”Det har varit en fantastisk resa. Inte minst för att så många varit involverade, att vi nått så många av våra mål och att vi på allvar kan se att MIA gjort skillnad både regionalt och lokalt”, säger Maria Rösby, projektchef.

Kanske är vi mest stolta över att vi fått de så viktiga horisontella principerna att fästa på djupet. Att jämställdhet, icke-diskriminering och tillgänglighet har kommit in i vardagen för så många medarbetare i så många kommuner runt om i Stockholm.

”Det har vi verkligen gjort bra. Det har blivit många tack de sista veckorna, men nu vill jag rikta ännu ett tack till alla som varit med och bidragit till MIAs framgångsfaktorer. Jag vet att MIA lever vidare i alla som en gång varit en del av vårt stolta projekt!”