Het kunskapsdag

Vi hade lyxen att få tillbringa en heldag tillsammans med styrelse, beredningsgruppen och medarbetare. Trots att ventilationen var ur form och värmen tidvis svårhanterlig, var det uppfriskande på många sätt.

Det var dags för dialog, reflektion och kloka tankar kring allt från våra ESF-projekt som går i mål inom två veckor, nya projektet och de visioner och tankar som finns för framtiden.

Anna Lexelius berättade om slutspurten i MIA och SamMa. Hon presenterade debattartikeln vi fått in i Dagens Samhälle och trycksaker som berättar om vårt arbete. Dessutom fick vi en givande föredragning om tillitsbaserad styrning och ledning.

MIAs ekonom Kerstin Larsson och Emmeli Söderholm, projektledare, gav oss massor av inspiration de fått genom en utbildning i jämställd budgetering. Det ska vi så klart titta närmare på. Det var en energigivande dag, full med kloka inspel kring kommande projekt och verksamhet.

Vi fick har så mycket på gång i förbundet, energinivån är hög vilket märktes under den goda lunchen. Tack alla som kom och gjorde dagen så fin!