samordningsförbundet logga

SAMORDNINGSFÖRBUNDET
ÖSTRA SÖDERTÖRN

Hej och välkommen Maria!

Vi har blivit skuggade de senaste veckorna av en nyfiken och frågvis medarbetare.

”Jobbskuggning används som metod i MIA-projektet och det är ett bra sätt att få inblick i någon annan persons arbete”.

Senast kommer Maria från rollen som delprojektledare i MIA Stockholms stad.

”Jag fick möjlighet att fortsätta min mission som processledare för MIA Vidare. Jättekul att få fokusera regionalt och kunna ta med erfarenheter och kunskap från de tidigare projektåren. Jag var med redan från start”.

Under många år inom offentlig förvaltning, har Maria kommit i kontakt med samhällsfunktioner som arbetar med stöd till människor på olika sätt. Både med arbete, hälsa och samhällsliv.

”Jag har en god inblick i samordningsförbundens roll och uppdrag. Det är så himla viktigt. Vi skapar möjligheter för våra medlemmar att bedriva ett gemensamt arbete”

Vad är din drivkraft?

”Jag går till jobbet för att det är en otroligt kreativ arbetsplats där många perspektiv samlas. Jag får bidra så att man ser möjligheterna istället för hindren. Ser vi dem kan vi göra stor skillnad för våra deltagare”

Vad tänker du på när jag säger Samordningsförbund?

”Samhällsfunktionerna är bra, men har blivit så komplexa att specialisering behövs. Men vi får inte tappa samsynen. Den är nödvändig för att personerna som finns i alla system ska få rätt stöd. Ingen sitter på lösningen, vi måste samverka.”

Vad gör dig glad?

”Människor gör mig glad. Jag är en glad person. Jag skrattar mycket, men ibland blir jag arg och frustrerad över orättvisor”

Vad gör du efter jobbet?

”Efter jobbet har jag fullt upp med familj som består av både tvåfotade och fyrfotade medlemmar. Jag njuter gärna av scenkonst i alla dess former, litteratur och natur. Och god honung från egna bikupor”

Skip to content