samordningsförbundet logga

SAMORDNINGSFÖRBUNDET
ÖSTRA SÖDERTÖRN

En tredje Anna på plats

Hej, jag heter Anna Sörensdotter Hedlund och är dalkulla i grunden. Nu bor jag i Vega, Haninge med min nyblivna man och våra tre barn. Efter femton år som sambos, gifte vi oss i september.

Senast kommer jag från H&H group som office manager, vilket innebär att serva personal och kontor så att det flyter och så att stämningen är god. Tidigare har jag arbetat som assistent, med administration och orderhantering och allt annat som hör serviceyrken till. Min utbildning är inom medie-och kommunikation, och event, projekt och digital marknadsföring.

Jag är glad att få vara en del av Samordnigsförbundet Östra Södertörn. Det är en viktig aktör, som är medhjälpare till personer som behöver det mest. En ödmjuk och inkännande vän som sträcker ut sin hand. Just nu har jag ett vikariat som ekonomiassistent, administratör, kommunikatör, men hoppas att få stanna längre.

Förbundets intention och det vi jobbar för är att alltid finnas där för personer som behöver vårt stöd för att närma sig arbete eller studier. Det gör mig varm om hjärtat och stolt som en tupp att veta att jag kan vara med och göra skillnad.

På fritiden umgås jag gärna med min familj. Vi åker husvagn i Sverige, vandrar i skogen, åker pulka, badar hela somrarna och grillar så ofta vi kan. Däremellan försöker jag hinna med egen träning, greja i trädgården och träffa vänner. Jag hittar gärna på saker och tackar sällan nej till en aw.

Tack för att ni tror på mig lika mycket som jag tror på er!

Skip to content