Kom och ta reda på hur det gick för MIA Östra Södertörn

MIA som under flera år varit Sveriges största socialfondsprojekt går i mål december 2022. Ett projekt som Samordningsförbundet Östra Södertörn varit projektägare för sedan 2017.

Genom MIA har åtta samordningsförbund i Stockholms län suddat ut gränserna mellan 21 kommuner, mellan människor och myndigheter och mellan deltagare och medarbetare. MIA har varit ett fantastiskt teamwork som givit fler än 3500 personer ökad livskvalitet, bättre självkänsla och ökat engagemang i samhället.

Vi delar med oss av kunskaper och lärdomar, regionalt och lokalt från MIA Vidare Östra Södertörn. Vi berättar bland annat om framgångar och utmaningar. Vad vi lärt oss om samverkan och hur vi arbetat med delaktighet och inkludering.

Anmälda deltagare får en länk till Zoom i bekräftelsemejlet vid anmälan. Zoom-länk skickas också ut till anmälda dagen innan seminariet.

Sprid gärna vidare

Tid: 8.30-10.00