Implementering av SamMA-projektet

I onsdags gick startskottet för implementeringen av SamMA-projektet! Med en gemensam workshop med våra fantastiska SamMA och ungavuxna-team har vi lyft de främsta framgångarna i arbetet med unga som varken arbetar eller studerar som är i behov av ett samordnat och förstärkt stöd. ”Att vi jobbar i tvärprofessionella team och att arbetet med deltagarna får ta tid” var något som lyftes som viktiga framgångsfaktorer.
För att lyckas i arbetet med deltagarna och att utvecklas som team fick vi också ta del av Philip Runsten som forskat på intelligenta team och vad vi kan göra för att lyckas använda kunskapen i teamen på bästa sätt.
Tillsammans kan vi utveckla stödet för att fler unga ska kunna få en plats på arbetsmarknaden!